Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Full Metal Σχάρα.


Ξανά μολύβι και χαρτί. Το δυσκολότερο κομμάτι όταν σχεδιάζει κάτι είναι να ...απορρίψεις τα δικά σου σχέδια. Αλλά αλλιώς δεν βελτιώνεται τίποτα. Χάρη στις γνώσεις του μηχανικού μας τα ανοίγματα αναδιαμορφώθηκαν ώστε οι γωνίες τους να "οδηγούν" σχοινιά, γάντζους και ιμάντες σε συγκεκριμένα σημεία.  Έτσι δεν θα κουνιόνται πέρα δώθε χαλαρώνοντας και θα προσφέρουν ακόμα πιο στέρεα σημεία πρόσδεσης για μικρότερα φορτία. Ξανά CAD και πίσω στα υπάκουα ρομποτάκια και το γυαλιστερό αλουμίνιο.





Λίγο αργότερα...



Πρώτο συμπέρασμα; Ουάου!
 
Δεύτερο; Είναι ελαφρύτερη από την επώνυμη και  ανάλογου εμβαδού σχάρα που ήρθε από το εξωτερικό παρότι και αυτή ισχυρίζεται ότι είναι από ανάλογης ποιότητας κράμα. Χμ… κάποιος λέει ψέματα; Η ζυγαριά πάντως λέει ότι η SMR είναι κάτι λιγότερο από ένα μόλις κιλό!
 

Δεξιά η "παλιά" αριστερά η "νέα" βελτιωμένη και ...αγριεμένη SMR.
                                                           

Τρίτον: Ουάου μεν, αλλά όπως μας προειδοποιούν οι ειδικοί αυτή η υπέροχη όψη του βιομηχανικού  αλουμινίου θα χάσει την γοητεία της και με τον καιρό θα θαμπώσει. Άρα βάψιμο με ηλεκτροστατική βαφή μετά από εμποτισμό σε μπάνιο σε ειδικό οξύ.


                                            









Τέταρτο: Ναι, το μαύρο ταιριάζει σε τέτοιου είδους αξεσουάρ, αλλά η όψη του πρώτου αφινίριστου δείγματος πάνω σε ένα ασημί Transalp επιβάλει και την εναλλακτική του ασημογκρί. Ματ όμως για να μην στραβώνεσαι όταν την κοιτάς να γυαλίζει ξεφόρτωτη και η αντανάκλαση να μην σου καίει την πλάτη, όταν οδηγείς άνευ αποσκευών.







Η SMR που γύρισε απ' το Star Wars.Ok ζητήσαμε μιά απόχρωση ανάμεσα στο ασημί του αλουμινίου της σχάρας, την απόχρωση της ασημί σχάρας της Honda και του λευκού ματ που έχουν τα λευκά πλαστικά των Africa Twin. Αλλά μας προέκυψε εντυπωσιακή.



                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου